A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Over ons

Communication comes first.

Met promoties en communicatie rondom evenementen versterkt u de loyaliteit met uw doelgroep. Wij verzorgen niet alleen uw jubileumuitgave maar ook de website, raamposters, vlaggen, DVD’s, verzamelalbums, reclame op tv-schermen, polsbandjes etc.

Ons bedrijf

Everyday is a creative day

Creativiteit is iets nieuws zien (kansen of oplossingen voor problemen), iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken. Daarmee is creativiteit dus meer dan een manier van waarnemen, denken of doen. In onze definitie is creativiteit juist een combinatie van deze drie. Strikt genomen kun je zeggen dat iemand die telkens nieuwe kansen ziet, erg creatief is. Net zoals iemand die vaak met heel originele ideeën komt. Of iemand die met limonaderietjes een lampenkap maakt. In onze omschrijving van creativiteit draait het juist om de combinatie van deze drie dingen. Waarnemen, denken én doen. Creativiteit heeft te maken met originaliteit maar ook met inventiviteit en daadkracht. Een idee alleen is niets. Je moet er ook wat van maken.

 

Company Gallery 01
Company Gallery 02
Company Gallery 03
Company Gallery 04

Contactformulier